Vrijeme održavanja: 11.05.2017.

U četvrtak, 11. svibnja u 12 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, u Draškovićevoj 45 u Zagrebu na 1. katu, održat će se Okrugli stol Lean menadžment i Industrija 4.0: Pokretači razvoja Republike Hrvatske. Okrugli stol organizira se u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu i dio je aktivnosti kojima se HGK priključuje Zagrebačkom energetskom tjednu koji se održava od 8. do 13. svibnja.

Sudionici Okruglog stola dobit će priliku upoznati se s pogodnostima koje se otvaraju sustavnim procesima definiranima lean-organizacijom. Takva je organizacija upoznata s vrijednostima koje njihovi kupci zahtijevaju te usmjerava svoje ključne procese na kontinuirano dodavanje vrijednosti za kupca. Eliminacija gubitaka u cijelom procesu, umjesto samo u određenim dijelovima sustava, stvara procese u kojima je potreban manji ljudski napor, manje prostora, manje kapitala i manje vremena kako bi se izradio proizvod ili obavila usluga. Lean-menadžment značajno smanjuje mogućnost pogreški i zastoja u proizvodnji ili poslovanju u odnosu na tradicionalne poslovne sustave.

Okrugli stol upoznat će sudionike s alatima koji se koriste, prednostima i drugim pogodnostima, ali i s procedurama potrebnima za održavanje aktivnosti sustava. Program Okruglog stola nalazi se ovdje.

Za sudjelovanje koje se ne naplaćuje potrebno je popuniti prijavu na internetskom obrascu u nastavku: