Hrvatski izlagači na 5. izložbi Rijeka Nautic Show

HGK
Vrijeme održavanja: 29.09.2017. - 01.10.2017.

U Rijeci je od 29. rujna do 1. listopada održana 5. izložba male brodogradnje i nautike Rijeka Nautic Show. Organizator sajma je Zajednica tehničke kulture Grada Rijeke u suorganizaciji s Lučkom upravom Rijeka, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Rijeke.

Na ovogodišnjoj je izložbi svoje proizvode, usluge, opremu i poslovanje predstavilo 60-ak izlagača, a izloženo je i 40-ak plovila. Program ovogodišnjeg sajma bio je iznimno bogat. Uz besplatne vožnje brodom Vila Velebita posjetitelji su imali priliku razgledati izložbu inovacija i tehničkog stvaralaštva članica Zajednice tehničke kulture Rijeka i vidjeti zanimljivu pokaznu vježbu na moru Županijskog obavještajnog centra.

Rijeka-Nautic-Show2017.jpg

Snimio: HGK

Hrvatska gospodarska komora i ove je godine imala štand u velikom šatoru, gdje su se predstavile tvrtke iz Udruženja male brodogradnje. Na prostoru štanda HGK više je tvrtki iz nautičkog i brodograđevnog sektora održalo poslovne sastanke i razgovore te promotivnim materijalima predstavilo svoje proizvode i usluge.

Na štandu su predstavljene i aktivnosti i projekti Zavoda za brodogradnju i pomorsku tehniku Fakulteta strojarstva i brodogradnje iz Zagreba, s kojim Udruženja male brodogradnje razvija dugogodišnju i kvalitetnu suradnju.

Predsjednik Udruženja male brodogradnje Boris Vukušić predsjedao je i povjerenstvom za dodjelu nagrada najboljim izlagačima i njihovim proizvodima u više kategorija.

Kontakti

  • Slaven Štrković stručni suradnik Tel: +385 1 460 6736 Email: sstrkovic@hgk.hr