Vrijeme održavanja: 06.06.2017.

Objavljeno: 24. 05. 2017. , Ažurirano: 06. 06. 2017.

Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku, uz partnerstvo Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU te visoko pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske organizira regionalnu konferenciju Dan hrvatskih financijskih institucija, u utorak, 6. lipnja 2017., na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u 10 sati.

Ova Konferencija sastavni je dio projekta Dan hrvatskih financijskih institucija, koji se održava dva puta godišnje kao središnje događanje u Zagrebu i kao regionalno događanje u jednom od gospodarskih središta RH

Središnja tema, a ujedno i drugi naziv događanja, bit će Kvalitetnim izvorima financiranja do pozitivnih ekonomskih trendova u Slavoniji.

Ovo je jednodnevni događaj čiji će dio biti i dvije panel-rasprave. Prva će prikazati gospodarska kretanja i razvojnu poziciju slavonskih županija te će odgovoriti na pitanje kako aktivirati razvojne potencijale. Druga će objasniti ulogu financijskih i državnih institucija u gospodarskom sustavu te njihovu potporu poslovnim subjektima, posredstvom različitih programa i proizvoda.  

Za predstavnike gospodarstvenika, ovo je prigoda, a moglo bi pridonijeti većoj konkurentnosti svakodnevnog poslovanja i razvoju cijele regije.

  • Dođite i informirajte se o natječajima za EU sredstva.
  • Upoznajte se s procedurama dobivanja financijskih sredstava.
  • Predstavite svoje projekte i zatražite potporu za novu poslovnu priliku.
  • Uputite na svoje probleme i pronađite najbolja rješenja za svoje poslovanje, razgovarajući s predstavnicima financijskih institucija, državnih institucija, akademske zajednice i HGK.

Za predstavnike financijskih institucija i financijskog sektora ovo je prigoda da u izravnom kontaktu s korisnicima usluga pronađu optimalna rješenja za kvalitetno financiranje projekata te da učvrste postojeću suradnju.

Ovo je dio projekta Dan hrvatskih financijskih institucija, koji se održava dvaput godišnje kao središnje događanje u Zagrebu i kao regionalno događanje u jednom od gospodarskih središta RH, a neka bude i prilika za novi poslovni impuls.

Sudjelovanje na Konferenciji je bez naknade za sve članice HGK, a više informacija dostupno je na web stranici Konferencije dhfi.hgk.hr 

Prijavu možete izvršiti putem online prijavnice, a program možete pronaći u rubrici priloženi dokumenti.