Vrijeme održavanja: 22.03.2019. - 22.05.2019.

Hrvatska gospodarska komora nastavlja suradnju s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta u izobrazbi u području sustava javne nabave, stoga vas ovim putem pozivamo da se uključite u subvencionirani program usavršavanja.

Programi redovnog usavršavanja, predstojećih jednodnevnih radionica HGK, u skladu s Pravilnikom o izobrazbi u području javne nabave odobrilo je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Uprava za politiku javne nabave te se objavljuju u Popisu programa usavršavanja, čime polaznici stječu pravo na obnovu certifikata.

Pojedino usavršavanje provodi se na jednodnevnim radionicama od 8 nastavnih sati (8 bodova), a namijenjeno je sudionicima u postupcima javne nabave, ponajprije gospodarskim subjektima te ponuditeljima kako bi se olakšala praktična primjena odredbi novog Zakona o javnoj nabavi te omogućila razmjena iskustava i kvalitetan dijalog s predstavnicima Ministarstva. Maksimalan je broj polaznika pojedinačnog programa usavršavanja 50.

Svakom polazniku programa usavršavanja, jednodnevnih radionica HGK, Ministarstvo izdaje potvrdu o pohađanju programa usavršavanja. 

NAJAVA PREDSTOJEĆIH JEDNODNEVNIH RADIONICA HGK:

Voditelji radionica su stručnjaci Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750,00 kn (oslobođeno PDV-a, prema članku 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 650,00 kn, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550,00 kn.

Više informacija o temama, programu predavanja, prijavnici, podacima za plaćanje i sl. možete pronaći na internetskoj stranici odabrane županijske komore, odnosno prema navedenim poveznicama.