Objavljeno: 23. 01. 2019. , Ažurirano: 24. 01. 2019.


Hrvatska gospodarska komora u suradnji s tvrtkom Maxfin d.o.o. organizira ciklus radionica govorničkih vještina. Radionice će se održati u razdoblju od osam tjedana, i to jednom tjedno, svake srijede, počevši od 6. veljače, u 14 sati u Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23. 

Na radionicama će se analizirati individualne situacije stresa i treme, radit će se na njihovu savladavanju, obrađivati tema planiranja vremena (time management) koja je povezana s komunikacijom te učiti tumačiti i razumjeti ponašanje i govor tijela svoga sugovornika.

Cilj je radionica naučiti pravilnu artikulaciju, jasan izgovor, poboljšati elokventnost i retoriku te naučiti kontrolirati mimiku i gestikulaciju. Na radionicama će se vježbati govor i javni nastup, otklanjati pogreške i nepravilno stečene navike u izražavanju, vježbati izlaganje i predavanje s intonacijom, učiti kako se može izložiti tema, a da se postigne cilj. Informaciju valja prenijeti izravno i jasno strukturirano kako bi se izbjegli nesporazumi i postigao željeni cilj – da se usluga ili proizvod proda, a klijenta ili partnera uvjeri u kvalitetu ponuđenog i u uspjeh namjere.

Kotizacija za sudjelovanje s popustom za članice iznosi 2800 kuna + PDV. Plaćanje se realizira u tjednu nakon održavanja prve radionice, što znači da ako nakon prve radionice ne namjeravate nazočiti ostalim radionicama, ne morate platiti navedeni iznos.

Podatci za plaćanje nalaze se u pratećim dokumentima ove stranice.

Prijaviti se možete prijavnim obrascem u nastavku.

Za dodatne informacije možete kontaktirati gospođu Barbaru Olenik Staničić na e-adresu bolenik@hgk.hr ili broj telefona 051/209 162.