Vrijeme održavanja: 21.02.2018.

Objavljeno: 09. 02. 2018. , Ažurirano: 12. 02. 2018.

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organiziraju radionicu za tip operacije 6.2.1. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima koja će se održati u srijedu, 21. veljače, u 14 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je natječaj, a prijave se podnose od 12. ožujka do 23. travnja 2018. godine.

Radionica je namijenjena korisnicima upisanim u Upisnik poljoprivrednika najmanje jednu godinu prije podnošenja Zahtjeva za potporu, koji pripadaju ekonomskoj veličini iskazanoj u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu od najmanje 1.000 eura.

Svrha je natječaja stvaranje novih nepoljoprivrednih djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima uz održavanje postojeće zaposlenosti ili stvaranje novih radnih mjesta radi smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja, a cilj je radionice približiti korisnicima postupak i način prijave na natječaj.

Prijavu na radionicu možete ispuniti na sljedećoj poveznici.

Više informacija o radionici možete naći na stranici Program ruralnog razvoja.