Objavljeno: 16. 03. 2022. , Ažurirano: 21. 03. 2022.


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) objavilo je javne pozive za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti Jadranske, Panonske i Sjeverne HrvatskeInformativna online radionica o prijavi na te javne pozive za tvrtke koje posluju u sektoru turizma bit će održana u ponedjeljak, 21. ožujka, od 13 do 14:30 sati.

Javni pozivi su prvenstveno usmjereni na poduzetnike koji imaju sjedište/podružnicu i posluju na području Jadranske, Panonske i Sjeverne Hrvatske i traju od 28. veljače do 28. ožujka 2022. godine.

Prihvatljivi prijavitelji će u narednim mjesecima, uz podršku MRRFEU-a, resornih tijela državne uprave i regionalnih koordinatora, izraditi Akcijske planove za razdoblje 2022. – 2023. te time biti sukreatori javnih politika usmjerenih na industrijsku tranziciju. Akcijski planovi će predstavljati ključan dokument za pripremu ciljanih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije u okviru Integriranog teritorijalnog programa 2021. – 2027.

Informativne online radionice organizira Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, kako bi olakšala prijavu na javni poziv. Dnevni red radionice pronađite OVDJE.

U nastavku se nalaze prezentacije sa radionice: 

Uvodna prezentacija - HGK Sektor turizma
Prezentacija - Javni pozivi HGK Sektor turizma
 
Kontakt e-mail za sve upite je: industrijskatranzicija@mrrfeu.hr

Izvor: Pixabay