Vrijeme održavanja: 19.05.2017.

Objavljeno: 15. 05. 2017. , Ažurirano: 16. 05. 2017.

U sklopu projekta Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal, održat će se u petak, 19. svibnja, u 12 sati u Hotelu Miramare u Makarskoj, radionica Kako do zadovoljnih i lojalnih gostiju.

Projekt je namijenjen poduzetnicama, a radionica ponajprije poduzetnicama u turističkoj djelatnosti, s ciljem njihova boljeg upoznavanja s osobinama današnjih gostiju, načinima pristupa suvremenim gostima, udovoljavanja njihovim zahtjevima, privlačenjem i zadržavanjem gostiju, upravljanjem bazom gostiju i dr.

Predavačica je prodekanica za nastavu i kvalitetu Visoke škole Aspira iz Splita Ivana Jadrić, a predviđeno trajanje radionice je tri sata.

Prijave se obavljaju popunjavanjem online prijavnice koja se nalazi u nastavku i označavanjem navedene radionice. Zbog ograničenog broja mjesta (do 20) potrebno se prijaviti što prije.

U pratećim dokumentima nalazi se informacija o radionici i predavačici.

Ova radionica jedna je u nizu aktivnosti u okviru projekta Razvoj poduzetništva žena intelektualnim kapitalom kao potencijalom koji se tijekom svibnja provodi u Splitu i Makarskoj. Nositelj projekta je splitski ogranak Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, a ŽK Split je partner i suprovoditelj. Potporu projektu dali su i Splitsko-dalmatinska županija i HBOR.

Za više informacija o radionici i projektu, kontakt-osobe u ŽK Split su Suzana Prkić Jurić (021/321-124) i Adriana Radić Brzović (021/321-123).