Vrijeme održavanja: 21.02.2019.

Županijska komora Osijek organizira interaktivnu radionicu Kako coaching može umanjiti ili izbaciti stres koja će se održavati u četvrtak, 21. veljače, od 9 do 12 sati u HGK – Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Radionica je namijenjena direktorima i šefovima u malim i srednjim tvrtkama, startupovima, srednjem menadžmentu u državnim i javnim tvrtkama te studentima viših godina diplomskih studija.

Cilj radionice su zadovoljniji djelatnici i time uspješniji i produktivniji poslovni procesi.                                  

Coaching i stres nisu pojmovi koje niste vidjeli ili za koje niste čuli. No, dosad ste o coachingu čuli svašta, ali ne i kako on ustvari može pomoći, što možete očekivati i za što morate otići po pomoć drugima. Stres, kao takav, za mnoge profesije ne postoji. Npr. za doktore. Neki od njih negiraju stres kao ozbiljan poremećaj koji prijeti. Da, ima tjeskobnosti i potištenosti. No, sve ovo nije povezano s poslom, obitelji i globalizacijom. Složen svijet pretvara se u još složeniji, pa se ne zna kome je teže. Mladima, onima u najboljim godinama, ili onima u mirovini?

Coaching može pomoći i prvima i drugima i trećima, ali kao proces nije svemoćan; ima ograničenja.

Zato, dođite i ako pomogne – izvrsno, a ako ne – nešto ste naučili.

Predavač je Predrag Kvolik, koji je tijekom svojega radnog vijeka obavljao poslove povezane s vođenjem timova, educirao se o tome, bio je i savjetnik za upravljanje ljudskim resursima u jednoj maloj tvrtki te želi svoja znanja i iskustva prenijeti voditeljima timova u malim i srednjim tvrtkama. Uz to, završio je i tečaj coachinga u Zagrebu.

Radionica je besplatna, a sudjelovanje je potrebno prijaviti putem online prijavnice u nastavku ovog teksta do srijede, 20. veljače.