Objavljeno: 25. 03. 2019. , Ažurirano: 12. 04. 2019.

Vrijeme održavanja: 11.04.2019.


Ako ste mlada, nezaposlena osoba do 29 godina starosti ili dugotrajno nezaposlena osoba starija od 29 godina i nezaposlena dulje od 12 mjeseci, s područja Sisačko-moslavačke županije, a željeli biste postati poduzetnik/poduzetnica, prijavite se na besplatnu radionicu Svi smo mi poduzetnici, samo je pitanje koliko smo toga svjesni.

Održat će se u sklopu projekta AKO - Aktiviraj se i konkuriraj!, u četvrtak, 11. travnja, u 9 sati u Centru za mlade u Područnom uredu Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na adresi Kralja Tomislava 15, Sisak.

Radionicu će voditi Dragoslav Krnjaić, viši stručni referent Županijske komore Sisak i Milan Sladojević, direktor tvrtke Applied Ceramics d.o.o. te generalni menadžer Poduzetničkog inkubatora PISAK.

Na radionici će biti riječi o zakonskim i pravnim oblicima otvaranja trgovačkog društva i obrta, o poduzetništvu te postavljanju ciljeva i njihovoj realizaciji.

Radionice će se održati u novouređenom i moderniziranom Centru za mlade (jedna od aktivnosti projekta AKO – Aktiviraj se i konkuriraj!) u dvije grupe, od 9 do 12 sati te od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. U svaku grupu može se uključiti pet osoba s obzirom na to da će se na radionicama koristiti neformalne metode rada interaktivnim učenjem i razgovorom.

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.

Projekt provodi Područni ured Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje uz potporu partnera: HGK – Županijske komore Sisak, Pučkoga otvorenog učilišta Algebra, Područnog ureda Kutina Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, udruge IKS te tvrtki Euroart93 d.o.o., Kreativa studio d.o.o., Fokus infoprojekt d.o.o., MARACOM d.o.o. i Applied Ceramics d.o.o.

Vrijednost je projekta 812.231,91 kuna i u potpunosti je financiran sredstvima Europskoga socijalnog fonda. Projekt traje 14 mjeseci, od 14. svibnja prošle godine do 13. srpnja ove godine.

Više informacija o projektu potražite na ovoj poveznici, na Facebook i Instagram profilu projekta s naslovom Projekt AKO te pomoću oznake #projektAKO.

Kontakt-osobe:

Štefica Tominović, voditeljica projekta (telefon: 044/659 121, elektronička adresa: stefica.tominovic@hzz.hr)
Kristina Grabovica, projektna asistentica (telefon: 044/522 322, elektronička adresa: kgrabovica@hgk.hr).

Footer za objave .jpgHZZ logo.jpg

Novouređen i moderniziran Centar za mlade HZZ-a u okviru projekta AKO - Aktiviraj se i konkuriraj!