Radionica Razvoj i prijenos poslovanja u višegeneracijskom okruženju


Objavljeno: 17. 10. 2018. , Ažurirano: 15. 11. 2018.


Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Alter Arsom, Ciceronom i MindLabom organizira besplatnu radionicu Razvoj i prijenos poslovanja u višegeneracijskom okruženju koja će se održati u srijedu, 8. studenoga, od 17 do 20 sati, u HGK u Draškovićevoj 45, dvorana 1. kat.

Osnivač ste i/ili vlasnik tvrtke te razmišljate o prijenosu poslovanja ili prodaji? U dilemi ste kome i kako je prenijeti (članovima obitelji ili nekom drugom)? Brine vas tko će biti vaš nasljednik i kako će se odnositi prema tvrtki i ljudima? Na ovoj radionici razbistrit ćemo vaše dileme i izazove u vezi s prijenosom poslovanja. Ova trosatna radionica omogućit će vam razmjenu iskustava, ubrzati i olakšati proces donošenja odluke te dati konkretne i stručne savjete.

Sadržaj radionice uključuje teme:

  1. Na koji način uspostaviti kvalitetnu suradnju dviju (ili više) generacija u vašoj organizaciji?
  2. Donošenje odluke i glavne dileme oko prijenosa poslovanja
  3. Odnos vaše tvrtke i članova obitelji
  4. Kojim metodama definirati profil idealnog nasljednika vaše tvrtke?
  5. Kako izbjeći najčešće pogreške u prijenosu poslovanja?
  6. „A što ću ja raditi nakon puštanja tvrtke iz ruku?“
  7. Emocije u komunikaciji i pregovaranju.

Voditelji radionice su treneri s dugogodišnjim iskustvom Dragan Knežević (Alter Ars d.o.o.), Mirela Španjol Marković (Ciceron d.o.o.) i Sandro Kraljević (MindLab d.o.o..), koji ujedno predstavljaju različite generacije.

Ulaz na radionicu je slobodan, ali s obzirom na to da je broj mjesta na radionici ograničen, molimo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme.

Veselimo se vašem dolasku.