Vrijeme održavanja: 19.10.2018.

Objavljeno: 11. 10. 2018. , Ažurirano: 22. 10. 2018.

Organizator programa Olakšavanje trgovine i transporta 2018. CroatiaPRO Odbor i Sektor za promet i veze HGK u suradnji sa Županijskom komorom Zadar organiziraju u petak, 19. listopada, u 11 sati radionicu Posluži se marketingom… koristan je, koja će se održati u Županijskoj komori Zadar, na adresi Špire Brusine 16, u dvorana za sastanke (II. kat).

U prvom dijelu radionice upoznat ćete osnovne elemente marketinga i njegovu ulogu u poslovanju poduzeća kao preduvjet stvaranja filozofije poslovanja usmjerene na zadovoljenje potreba i očekivanja potrošača. Važnost i uloga marketinškog planiranja tema je drugog dijela radionice, gdje će se razraditi elementi koji utječu na učinkovitije upravljanje poslovnim procesima i lakšu prilagodbu poduzeća vanjskim utjecajima. Prisutni će usvojiti tehniku koja će im omogućiti izradu marketinškog plana poduzeća. U konačnici, raspravljat će se o važnosti pojedinih elemenata marketinškog sukusa poslovanja poduzeća, odnosno postizanju ciljeva poduzeća i zadovoljavanju potreba ciljnih tržišta.

Trajanje radionice je od 11 do 15 sati (uz pauzu po dogovoru s polaznicima), a predavač je Tin Simonić iz tvrtke Ewals Cargo Care Adria d.o.o.

Dolazak je potrebno potvrditi ispunjavanjem online obrasca.