Vrijeme održavanja: 21.02.2018.

Objavljeno: 19. 01. 2018. , Ažurirano: 22. 02. 2018.

Interaktivna radionica Pokreni digitalnu transformaciju svojeg poslovanja u sklopu programa Googleova Digitalna garaža koji se provodi u partnerskoj suradnji Hrvatske gospodarske komore, Googlea i Otvorenog učilišta Algebra održana je 21. veljače u Županijskoj komori Slavonski Brod.

Cilj je programa omogućiti malim i srednjim tvrtkama pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

Marija Renić, voditeljica projekata za e-poslovanja Hrvatskog telekoma d. d., predstavila je mogućnosti korištenja digitalnih alata za unapređenje vlastita digitalnog marketinga te poboljšanja razvoja i iskoristivosti interneta u vlastitu poslovanju. Google je diljem Europe predstavio online platforme za digitalnu edukaciju kojima se u posljednje dvije godine educiralo više od dva milijuna ljudi te je ovo prilika za edukaciju malih i srednjih poduzetnika da unaprijede svoje digitalne vještine i iskoriste puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Sudionicima radionice objašnjene su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga, prednosti digitalnog, definiranje ciljeva digitalnog marketinga i marketinške strategije, definiranje ciljne skupine, uvod u SEO – optimizaciju web-stranica i Googleovih alata za oglašavanje, odnosno analize radi optimizacije vlastite promidžbe.

Na radionici je sudjelovalo 18 sudionika iz različitih djelatnosti, a svaki je sudionik mogao otvoriti svoj račun na stranici Googleove Digitalne garaže i registrirati se za besplatno stjecanje e-certifikata.

Prisutni na edukaciji iskazali su zadovoljstvo radionicom i svim novim korisnim saznanjima koje su dobili, te izrazili interes za ponovnu organizaciju ovakve radionice.

IMG-1160.JPG