Vrijeme održavanja: 18.09.2019.

Objavljeno: 16. 09. 2019. , Ažurirano: 16. 09. 2019.

Jednodnevna radionica o otvorenom postupku javne nabave – s najčešćim pogreškama naručitelja i kratkim lancima nabave – ENP održat će se u ŽK Koprivnica u srijedu, 18. rujna, u 10 sati. Radionica se održava u okviru Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta u provedbi izobrazbe u području sustava javne nabave.

Na radionici će biti obrađene teme:

  • Najčešće pogreške naručitelja u svim fazama otvorenog postupka javne nabave
  • Kratki lanci nabave – ENP

Usavršavanje se provodi u obliku jednodnevnog programa od 8 nastavnih sati (8 bodova), a namijenjeno je sudionicima u postupcima javne nabave – gospodarskim subjektima, ponuditeljima te naručiteljima kako bi se polaznicima omogućilo obnavljanje znanja iz područja javne nabave te stjecanje bodova za obnovu certifikata (svakom polazniku programa usavršavanja Ministarstvo izdaje potvrdu o pohađanju programa usavršavanja). 

Radionicu će voditi stručnjaci Uprave za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750,00 kn (oslobođeno PDV-a, članak 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 650,00 kn, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550,00 kn.

Na radionicu se treba prijaviti prijavom u nastavku do 16. rujna. Prijavu smatramo konačnom nakon primitka potvrde o uplaćenoj naknadi.

Program radionice i podaci za plaćanje nalaze se u pratećim dokumentima.