Izvor: HGK Županijska komora Pula

ŽK Pula: Održano predavanje o Googleu i Facebooku


Objavljeno: 01. 07. 2016. , Ažurirano: 16. 09. 2016.


Polaznici su imali prilike naučiti kako napraviti kvalitetnu Facebook stranicu, kako je voditi, kakav sadržaj objavljivati te kako Facebook stranicu koristiti za plaćeno oglašavanje.

Županijska komora Pula, u suradnji s tvrtkom Mijena d. o. o., organizirala je predavanje Video, display i mobilno oglašavanje putem Googlea i izrada, optimizacija i vođenje Facebook stranice, u ŽK Pula, 1. srpnja.

Cilj predavanja koje je za komorske članice bilo besplatno, bio je da polaznici dobiju uvid u mogućnosti digitalnog oglašavanja, da nauče kako odrediti budžete koji su prikladni za njihovo poslovanje te da u skladu s tim, planiraju rezultate. Također, polaznici su imali prilike naučiti kako napraviti kvalitetnu Facebook stranicu, kako je voditi, kakav sadržaj objavljivati te kako Facebook stranicu koristiti za plaćeno oglašavanje.

Voditelji predavanj bili su Branko Mejak, vlasnik i direktor internetske marketinške agencije Mijena te Doris Blašković, marketinška stručnjakinja također iz pulske agencije Mijena. Branko Mejak nositelj je Google AdWords, Google Analytics, Mobile i Video certifikata s deset godina iskustva u internetskomu marketingu, a specijalnost su mu kampanje iz područja turizma i e-trgovine. Doris Blašković također ima dugogodišnje iskustvo u kreiranju sadržaja za Facebook stranice, a bavi se marketingom na društvenim mrežama koji podrazumijeva bolje povezivanje s postojećim kupcima, ostvarivanje dugoročnog odnosa s njima te pronalaženje i povezivanje s novim potencijalnim kupcima.