Vrijeme održavanja: 09.10.2019.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula poziva na radionicu Komunikacija unutar timova: Govorimo li svi istim jezikom? koja će se održati u srijedu, 9. listopada, od 9 do 11 sati u HGK – ŽK Pula, na adresi Carrarina 5. U sklopu edukacije koristit će se segment Neurolingvističkg programiranja (NLP) vezan uz prepoznavanje određenih ponašanja, riječi i stila komunikacije koje olakšavaju međusobno razumijevanje i time povećavaju učinkovitost tima. NLP uči razumijevanju temeljnih psiholoških motiva ljudi koji međusobno komuniciraju te načinu na koji se postiže razumijevanje samog sebe i međusobno razumijevanje, kako bi sami ili u suradnji s drugima ostvarili željene ciljeve.

Radionica će naučiti prepoznati stil komunikacije druge osobe i zbog toga znati razgovarati „njezinim / njegovim jezikom“, što znatno smanjuje mogućnost nesporazuma u komunikaciji, skraćuje čitav proces i doprinosi boljem povezivanju i razumijevanju. Naglasak radionice bit će i na situacijama koje su uobičajene u svakodnevnoj komunikaciji, a mogu izazvati poteškoće i između dviju osoba, i u čitavim timovima. Polaznicima će se približiti što se događa unutar sustava svakog pojedinca dok komunicira, koji sve stilovi komunikacije postoje (NLP stilovi komunikacije), kako prepoznati osobe čiji je stil komunikacije drukčiji te kako komunicirati s takvim osobama.

Za radionicu nije potrebno nikakvo predznanje, a namijenjena je članovima timova i voditeljima timova, menadžmentu, suradnicima, zaposlenicima i svima koji žele poboljšati svoju komunikaciju. Radionica je besplatna za članice HGK i vodi je Nataša Vrsaljko Alić, NLP majstorica i executive coach s više od deset godina iskustva u održavanju radionica i individualnih coachinga. Edukaciju organiziraju HGK – ŽK Pula u suradnji s Emolabom, obrtom koji se bavi poslovnom edukacijom, organizacijom predavanja i radionica o poslovnom i osobnom razvoju te individualnim savjetovanjima i coachingom.

Prijavu je moguće obaviti putem prijavnog formulara najkasnije do 7. listopada ili do ispunjenja kapaciteta dvorane.