Objavljeno: 07. 09. 2016. , Ažurirano: 28. 12. 2016.

HGK - Županijska komora Virovitica, kontinuirano prezentira pokazatelje o gospodarstvu Virovitičko-podravske županije u publikacijama:

"KARAKTERISTIKE GOSPODARSTVA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE" (cca 120 str.) je publikacija koja se radi kontinuirano, u tekućoj za prethodnu godinu i prezentira sve relevantne pokazatelje, sublimirane iz različitih izvora. prikazujući stanje i pravac kretanja gospodarstva VPŽ.
U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, ISSN ured je dodijelio identifikacijsku oznaku za publikaciju: ISSN 1845-352X.

- "AKTUALNOSTI GOSPODARSTVA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE" (cca. 35. str) je publikacija koja se kontinuirano
radi po potrebi tijekom godine, a u kojoj su prezentirani najaktualniji pokazatelji o gospodarstvu VPŽ u tekućoj godini i polazana su osnova za raspravu na sjednicima GV HGK - ŽK Virovitica

- "ANKETA O SADAŠNJEM STANJU U GOSPODARSTVU VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE", publikacija se radi početkom poslovne godine, veljača/ožujak, temeljem ankete među najznačajnijim županijskim tvrtkama, tako da je obuhvat tvrtki reprezentativan uzorak, čija poslovna problematika korelira sa stanjem u ostalom dijelu županijskog gospodarstva.

Svi podaci o gospodarstvu VPŽ mogu se dobiti u HGK - ŽK Virovitica.