Vrijeme održavanja: 07.07.2020.

Objavljeno: 26. 06. 2020. , Ažurirano: 26. 06. 2020.

CEPOR - Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva i konzultantska kuća Adizes Southeast Europe (ASEE) u suradnji s HGK – Županijskom komorom Zadar, organizacijom Inovativni Zadar i Akademijom za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu organiziraju besplatnu online radionicu za poduzetnike Promišljajmo zajedno… u utorak, 7. srpnja, od 11 do 13 sati.

Radionica je namijenjena poduzetnicima suočenima s izazovima donošenja važnih poslovnih odluka u vremenima velike neizvjesnosti.

Radionica će omogućiti razmjenu iskustava o problemima i prilikama u poslovanju nastalih kao posljedica krize. Cilj je radionice dobiti ideje za prilagodbu svog poslovanja novim okolnostima i omogućiti održivost poslovanja.

Okosnicu radionice čine sljedeće teme:

Ključne promjene u poslovanju

Prilike i izazovi kao posljedica promjena u poslovanju

Kako zadovoljiti potrebe klijenata i zaposlenika i ostati konkurentan?

Ovo neće biti klasični webinar na kojemu samo sjedite i slušate predavanje, a neće biti ni klasični panel na kojem nekoliko poduzetnika dijeli svoja iskustva.

Boris Vukić iz Adizes SEE održat će kratko uvodno izlaganje, a nakon toga, u organiziranoj diskusiji, u manjim grupama, svoja iskustva i razmišljanja imat ćete priliku razmjenjivati upravo vi, poduzetnici.

Online radionica će se održati putem aplikacije Zoom. Za početak, potrebno se prijaviti na sudjelovanje, a nakon prijave poslat ćemo vam vrlo jednostavne upute i link putem kojeg ćete moći pristupiti online radionici. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do petka, 3. srpnja, do 16 sati putem poveznice: PRIJAVA.