Vrijeme održavanja: 18.10.2019. - 28.11.2019.

Najavljena konferencija Umrežavanjem u nautičkom sektoru do veće konkurentnosti, razvoja inovacija, prijenosa znanja i tehnologija

Objavljeno: 20. 10. 2019. , Ažurirano: 04. 11. 2019.

HGK – Županijska komora Pula predstavila je projekt i web-platformu ECO-NautiNet namijenjenu nautičkom sektoru na nedavno održanom Biograd Boat Showu. Riječ je o najvećoj izložbi plovila na moru središnje i istočne Europe gdje se predstavi više od 400 izlagača na površini od 33.000 četvornih metara, a obišlo ga je više od 20 tisuća posjetitelja.

Voditelj projekta ECO-NautiNET u Županijskoj komori Pula Denis Hrelja upoznao je sve zainteresirane s ciljevima projekta, njegovim dosadašnjim aktivnostima i ujedno najavio održavanje međunarodne konferencije Umrežavanjem u nautičkom sektoru do veće konkurentnosti, razvoja inovacija, prijenosa znanja i tehnologija, koja će se održati 28. studenoga u Puli u hotelu Park Plaza Histria.

Konferencija će okupiti gospodarstvenike, istraživačke i potporne institucije te razvojne centre iz Jadransko-jonskog područja kako bi se postigla veća povezanost između gospodarstvenika te sinergijom dionika u nautičkom sektoru unaprijedila konkurentnost i održivost putem inovativnih rješenja i novih tehnologija.

ECO – NautiNet jest projekt br. 398 koji je u sklopu Interreg Adrion programa transnacionalne suradnje sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) i IPA sredstava (IPA II).