Pozivamo DMK-putničke agencije na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018.

U okviru akcije Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2018. i ove godine provest će se ocjenjivanje DMK putničkih agencija te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja kroz ocjenjivanje u tri kategorije: mala (do 10 zaposlenih), srednja (11-39 zaposlenih) i velika (iznad 40 zaposlenih).

Nositelj ocjenjivanja DMK putničkih agencija je Udruženje putničkih agencija HGK u partnerstvu sa Udrugom hrvatskih putničkih agencija koji su u suradnji izradili i usuglasili metodologiju ocjenjivanja.

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prvo prikupljanjem i obradom podataka putem Upitnika o fizičkim i financijskim pokazateljima, a nakon toga slijedi obilazak i ocjenjivanje najbolje rangirane putničke agencije od strane Povjerenstva za ocjenjivanje putničkih agencija.

DMK putničkom agencijom godine bit će proglašena ona s najvećim brojem bodova u drugoj fazi, kvalitativnoj ocjeni Povjerenstva, a između prvoplasiranih u kategorijama male, srednje i velike agencije.

Ispunjavanjem Upitnika o fizičkim i financijskim pokazateljima najkasnije do 15. svibnja 2018., automatski ste ispunili prijavu za ovogodišnju prvu fazu ocjenjivanja.

ROK ZA PRIJAVE JE ISTEKAO.

 

Contacts