Vrijeme održavanja: 09.05.2017.

Objavljeno: 28. 04. 2017. , Ažurirano: 10. 05. 2017.

U Županijskoj komori Karlovac u utorak, 9 svibnja, u 11 sati bit će predstavljen treći Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC, koji će se ove godine održati 7. i 8. lipnja u Opatiji, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Franšizni način poslovanja jedan je od najsigurnijih oblika poduzetničkog ulaganja uhodanim poslovnim sustavom i na tržištu uspijeva većina primatelja franšize. Financijsko praćenje tih ulaganja relativno je siguran plasman kreditnih sredstava s izglednim povratom u planiranom razdoblju, te je bankama i savjetnicima interesatno predstaviti se na Sajmu franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC, a prilika je to i za poslovne razgovore tijekom manifestacije.

Svoje franšize LG Laundry Lounge i ECO Point predstavit će njihovi nositelji Bijeli svijet d. o. o. iz Zagreba, odnosno Aurora marketnig oprema iz Rijeke.

Nakon predstavljanja predviđeno je vrijeme za pitanja i individualne razgovore s potencijalnim poduzetnicima i onima koji se žele informirati o franšiznom načinu poslovanja.

Za sudjelovanje je potrebno popuniti prijavnicu u pratećim dokumentima i poslati na adresu elektroničke pošte bskarjak@hgk.hr, najkasnije do 8. svibnja.