Vrijeme održavanja: 09.05.2017.

Objavljeno: 28. 04. 2017. , Ažurirano: 10. 05. 2017.

U Županijskoj komori Karlovac 9. svibnja predstavljen je treći Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC, koji se ove godine održava 7. i 8. lipnja u Opatiji, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Sajam organizira HGK – Županijska komora Rijeka, u suradnji s Primorsko-goranskom županijom, Gradom Opatijom, Hrvatskom obrtničkom komorom – Obrtničkom komorom PGŽ, Turističkom zajednicom Kvarner i Turističkom zajednicmo Grada Opatije.

Namijenjen je svima koji razmišljaju o kupnji ili prodaji franšize ili namjeravaju uložiti u isprobani poslovni model, kao i onima koji se žele upustiti u poduzetničke pothvate.

Franšizni način poslovanja jedan je od najsigurnijih oblika poduzetničkog ulaganja uhodanim poslovnim sustavom i na tržištu uspijeva većina primatelja franšize. Financijsko praćenje tih ulaganja relativno je siguran plasman kreditnih sredstava s izglednim povratom u planiranom razdoblju.

Uz prezentaciju sajma, svoje franšize LG Laundry Lounge i ECO Point predstavili su njihovi nositelji Bijeli svijet d.o.o. iz Zagreba i Aurora marketing oprema iz Rijeke.