Vrijeme održavanja: 18.06.2019.

Objavljeno: 12. 06. 2019. , Ažurirano: 13. 06. 2019.

U utorak, 18. lipnja, u 12 sati, održat će se u HGK – Županijskoj komori Split predstavljanje u sklopu EU projeka Zarovo – virtualni podatkovni centri. 

Projekt Zarovo – virtualni podatkovni centri za poslovnu informacijsku infrastrukturu financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a cilj mu je malim i srednjim poduzećima u Hrvatskoj omogučiti implementaciju i komercijalizaciju usluge virtualnih podatkovnih centara.

Korištenjem usluge koja je predmet ovog projekta znatno će se povećati sigurnost poslovanja uz istodobno smanjivanje troškova.

Predstavljanje organizira Hrvatska udruga poslovnih žena Krug u suradnji s HGK – Županijskom komorom Split, radi osnaživanja poduzetnika korištenjem novih alata, povećanja njihove učinkovitosti te uključivanja u transformaciju poslovanja u 4. industrijskog revoluciji.

Predavači su vodeći stručnjaci tvrtke DB informatika.

Prezentacija je besplatna, a predviđeno je trajanje do tri sata.  Program će obuhvatiti predstavljanje virtualnoga podatkovnog centra za poslovne korisnike, radni domjenak te predstavljanje "od računa do elektroničkih računa" – zakonske regulative od 1. srpnja 2019. te obveznike korištenja servisa, odnosno njegove prednosti.

Broj sudionika je ograničen, a zainteresirani za sudjelovanje trebaju se prijaviti putem online obrasca u nastavku. Prijave se primaju do 17. lipnja, do 10 sati, odnosno do popunjenja kapaciteta prezentacije.

Kontakt-osoba u ŽK Split jest Suzana Čizmić, tel.: 021/321 106, e-adresa: scizmic@hgk.hr.

Uz Split, prezentacija projekta će se tijekom lipnja održati i u Puli, Rijeci, Dubrovniku, Osijeku, Slavonskom Brodu i Zagrebu.