Izvor: www.pixabay.com

Prezentacija EU projekata usmjerenih na tržište rada Istarske županije


Objavljeno: 07. 05. 2019. , Ažurirano: 13. 05. 2019.


Vijeće tržište rada Istarske županije, u čijem radu sudjeluje i HGK – Županijska komora Pula, organizira prezentaciju Doprinos razvoju tržišta rada Istarske županije putem EU projekata, koja će se održati u srijedu, 15. svibnja, u 10 sati, u ŽK Pula.

Tom će se prilikom predstaviti EU projekti usmjereni na tržište rada Istarske županije, u sklopu obilježavanja manifestacije Dani otvorenih vrata EU projekata.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnoga društva predstavlja tri projekta – D'Basket, SOS i Resilient, dok će Pučko otvoreno učilište Labin predstaviti projekt ILUS. Diopter –  otvoreno učilište Pula predstavlja projekt Istarska mreža znanja, dok će predstavnici Grada Labina govoriti o projektu Karijerno usmjeravanje nezaposlenih mladih i osnovnoškolaca s područja Labinštine. Pulski Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" predstavlja projekt Atlas te projekt Provedba HKO na razini visokog obrazovanja.

Predstavit će se i projekt REI II (Raising Employment in Istria) čiji je nositelj Istarska županija, a jedan od partnera ŽK Pula. 

Događanje je namijenjeno svima koji žele saznati više o navedenim projektima i mogućnostima sudjelovanja u aktivnostima pojedinih projekata. 

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave.