ADRESAR PREVODITELJA

Porta marina j.d.o.o.

Adriana Grubelić


Ante Starčevića 25b, Zadar
Tel: 098655521
info@portamarina.hr

Prikaži

Lumos, obrt za prevoditeljske usluge vl. Adriana Mrkalj

Adriana Mrkalj


Samostalna sam prevoditeljica koja se zadnje dvije godine bavi isključivo pisanim i usmenim prevođenjem. Uspješno sam prevela više različitih projekata od osobnih dokumenata do cijelih web stranica. Dnevno mogu prevesti do 4 kartice teksta. Moja područja specijalizacije su: pravo, ekonomija, turizam, marketing i opća medicina. Moje jezične kombinacije su:hrvatski>

Nikole Tesle, 4, Rijeka
Tel: 091/925 96 88
adriana.mrkalj@gmail.com

Prikaži

Alpha prijevodi

Aleksandra Mokrović


Kombolova 13, Zagreb
Tel: +385 1 660 7012
info@alpha-prijevodi.hr

Prikaži

Almedin Hodžić

Almedin Hodžić


Nova Cesta 4, Zagreb
Tel: 0989372185
almedin.hodzic@yahoo.com

Prikaži

Kansas d.o.o.

Ana Biško


Specijalizirani za transkreaciju, lokalizaciju i voice over direction.

Ulica Ćire Truhelke 49, Zagreb
Tel: +385915968033
bisko@kansas.hr

Prikaži

Ad Hoc Centar d.o.o.

Ana Brezovac


Ad Hoc – Centar jedna je od vodećih prevoditeljskih agencija na području Hrvatske koja pruža usluge svih vrsta prevođenja za više od 30 svjetskih jezika. Osnovan 2002. godine, Centar ima urede u Zagrebu i Osijeku, no prevodimo kako za klijente s područja cijele RH tako i za mnogobrojne međunarodne klijente. Naši su klijenti raznovrsni – od ministarstava, sudova, banaka, osiguravajućih društava, sportskih udruga, bolnica i medicinskih poliklinika do odvjetničkih ureda i brojnih fizičkih osoba.

Draškovićeva 4a, Zagreb
Tel: (+385) 01/5800-488
prijevodi@adhoc.hr

Prikaži

EXPLOREON Obrt za usluge

Ana Dominiković


  Prevoditeljska agencija, specijalizirana za pružanje profesionalnih prevoditeljskih usluga/ Sudski tumač za engleski, talijanski, njemački, španjolski, poljski, slovenski,  ruski,  francuski,  turski, mađarski, slovački, kineski, finski, češki, portugalski, albanski i mnoge druge. / Prevoditelj- Simultano prevođenje- Konsekutivno prevođenje/ Prijevodi s ovjerom/ Prijevodi bez ovjere/ te surađujemo s vrsnim i iskusnim prevoditeljima, sudskim tumačima, lektorima, stručnim redaktorima i predavačima i za mnoge druge jezične kombinacije. Exploreon također, pruža i kvalitetnu uslugu vođenja višejezičnih prevoditeljskih projekata za više europskih i azijskih jezika. Vaše zadovoljstvo nam je prioritet.Svi naši suradnici su izvorni govornici hrvatskog i jednog od dolje navedenih jezika, potkrepljeni sa sveučilišnom naobrazbom (profesori/magistri stranog jezika, književnosti, sudski tumači, diplomirani pravnici, ekonomisti, inženjeri, novinari, analitičari medija, sociolozi, povjesničari umjetnosti, antropolozi, etnolozi itd. ) i višegodišnjem iskustvom.Tekst nam možete dostaviti osobno ili putem elektroničke pošte, a prijevod dobivate u najkraćem mogućem roku,  na način i u obliku koji Vam najbolje odgovara: e-mailom, preuzimanjem, dostavom ili žurnom dostavom.

Trg kralja Petra Krešimira IV. 19, ZAGREB
Tel: 01/ 6528737
translations@exploreoncroatia.com

Prikaži

Studio Nixa prijevodi d.o.o.

Ana Dumančić


Đurkov put 21d, Gračani, Zagreb
Tel: 0989329569
studionixa@gmail.com

Prikaži

Babel fish Translation j.d.o.o.

Ana Kovačević


Prevoditeljska agencija Babel Fish Translation okuplja brojne stručne prevoditelje i ovlaštene sudske tumače iz raznih područja (turizam, bankarstvo, pravo, tehnologija, prodaja/marketing, sport, obrazovanje, kulinarstvo, književni tekstovi) u suradnji i s lektorima, koji djeluju na više jezika.Isporučujemo prijevod u dogovorenim rokovima u vaš ured ili na kućnu adresu. Nudimo različite usluga prijevoda, lekture, ovjere i tečajeva jezika.

Jušići 11, Rijeka
Tel: 0994009972
babelfishtranslation@gmail.com

Prikaži

Ekonomik agencija d.o.o.

Ana Mršić


Prevoditeljska agencija sa sjedištem u Dubrovniku osnovana je 2013. godine. Osnovali su je prevoditelji i sudski tumači za francuski, talijanski i slovenski jezik s višegodišnjim iskustvom u prevođenju kako općih tako i stručnih tekstova iz svih područja znanosti. Tijekom našeg rada pokazala se potreba i mogućnost širenja ponude na ostale jezike te smo sklopili ugovore s vrhunskim stručnjacima prevoditeljima za specijalizirana područja pa sada nudimo usluge prijevoda  i s /na ostale jezike. Tekstove zaprimamo s područja cijele Republike Hrvatske i inozemstva te iste dostavljamo naručitelju u najkraćem mogućem roku prema dogovoru.

Vukovarska 22, Dubrovnik
Tel: 0914452745
ana@ekonomik-agencija.hr

Prikaži

Andrea Cetinić


Izvorni govornik, diplomirani anglist, s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju i lektoriranju na engleskom jeziku. Native English speaker, B.A. English, experienced and skilled translator and proofreader.

8. Južna obala 17, Zagreb
Tel: 098 450 430
andrea.cetinic@gmail.com

Prikaži

Inovatus usluge d.o.o.

Bojan Obrenović


Profesionalne prevoditeljske usluge na 200 svjetskih jezika. Visoka kvaliteta, pažljiva korisnička potpora i brza dostava. Osnovne djelatnosti Inovatus prijevoda uključuju pružanje kvalitetnih lokalizacijskih i prevoditeljskih usluga.Ovjereni prijevodi sudskih tumačaNaša globalna mreža prevoditelja, lektora, specijaliziranih sudskih tumača, projektnih menadžera i iskusnih profesionalaca jamči ispostavljanje iznimnih jezičnih usluga. Vaši projekti prolaze kroz strogi proces kontrole pod nadzorom dodijeljenog voditelja te su revidirani od strane izvornih govornika. S obzirom na bogato praktično iskustvo, redovno pružamo usluge prijevoda svih ključnih materijala – od ovjerenih prijevoda pravne dokumentacije, uvjerenja o kvaliteti proizvoda do promotivnih sadržaja.  U ponudi uključujemo usluge poslovnog prevođenja, prijevoda web stranica, tehničkih i industrijskih prijevoda, transkripcije, lektoriranja i prijevoda sudskih tumača.

Dragutina Golika 32, Zagreb
Tel: 0911525108
danijela@inovatus-usluge.hr

Prikaži