Vrijeme održavanja: 21.04.2021.

Objavljeno: 15. 04. 2021. , Ažurirano: 15. 04. 2021.

Udruženje marketinga HGK, u srijedu, 21. travnja, u 9:30 sati, organizira besplatni webinar Tržišne i zakonodavne promjene uzrokovane globalnom dominacijom big tech kompanija.

Na webinaru će biti obrađene izuzetno aktualne i bitne teme o kojima se premalo govori, a značajno utječu na poslovanje u čitavom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj:

  • Izazovi i promjene na lokalnim tržištima uslijed globalne dominacije big tech kompanija – kako su Google, Facebook i Amazon uzrokovali tektonske promjene u poimanju i praksi osobnog i trgovačkog prava, poreza, ekonomije i kako se to reflektira na Hrvatsku?
  • Zašto se Google optužuje za monopol u nekoliko tržišnih segmenata? Pojašnjenje poslovnog ekosustava i implikacije na lokalno tržište.
  • Kako i zašto Europa mijenja zakonodavstvo i regulira tržište u nekoliko iznimno bitnih pravnih područja samo radi jedne kompanije? Gdje smo tu mi?
  • Kako je Google učinio neovisne medijske kuće potpuno ovisnima o sebi?
  • Kako su big tech kompanije demokratizirale pristup digitalnoj ekonomiji masi pojedinaca, a zatim gotovo uništile lokalne digitalne ekonomije?

Predavač je Petar Pavić, stručnjak za digitalni marketing te dopredsjednik Udruženja marketinga HGK.

Predviđeno trajanje webinara je 60 minuta, a sudjelovanje besplatno.

Broj polaznika je ograničen na 200, a prijava je obavezna obrascem u nastavku teksta, najkasnije do utorka, 20. travnja, do 13 sati.

Kad se prijavljujete, u prijavnoj formi postavite pitanje kako bi se predavač mogao bolje pripremiti i dati vam što precizniji odgovor.

Nakon što se prijavite, pravovremeno ćemo vam poslati podatke za povezivanje na webinar.

Molimo vas da nam javite ako odustanete od sudjelovanja na webinaru nakon što ste se već prijavili kako bismo oslobodili prostor za one koji žele sudjelovati, a nisu se uspjeli prijaviti.