Objavljeno: 10. 09. 2021. , Ažurirano: 23. 09. 2021.


Pandemijska je kriza dodatno naglasila važnost zajedničkog europskog pristupa najvažnijim pitanjima. Serija online događanja Oživimo Europu u organizaciji europskog udruženja komora Eurochambres, koja će se u online formatu održati od 12. do 14. listopada, bavit će se pitanjem važne prekretnice u europskoj povijesti, između upravljanja posljedicama pandemije i puta prema brzom i održivom oporavku gospodarstva.

Europske komore nisu nikada bile bliže svojim članovima otkako je kriza počela, prepoznajući svoju ulogu u pomaganju tvrtkama u oporavku od ekonomskih posljedica.

Europi je potreban novi duh i entuzijazam, a nove politike EU od ključne su važnosti  za mrežu komora Eurochambres i za 20 milijuna tvrtki koje ona predstavlja. Serija online događanja omogućit će razmjenu mišljenja o ključnim politikama EU za ekonomski oporavak i otvoriti dijalog za ideje o vrsti Europe koja je gospodarstvenicima potrebna.

Ključne teme:

  • Robusno i dinamično jedinstveno tržište i globalno konkurentna europska ekonomija kao temelji oporavka
  • Mala i srednja poduzeća kao pokretači zelene i digitalne tranzicije
  • Rad na poduzetničkom duhu Europe

Sudjelovanje je besplatno, a sudionici će moći komunicirati direktno s govornicima kroz chat i Q&A sesije.

Više informacija o registraciji i programu dostupno je OVDJE.

Eurochambres je udruženje europskih komora osnovano 1958. godine. Predstavlja više od 20 milijuna tvrtki u Europi, sa 46 članova i europskom mrežom od 1.700 regionalnih i lokalnih komora. Tvrtke članice Eurochambresa zapošljavaju više od 120 milijuna djelatnika, a više od 93 posto su male i srednje tvrtke. HGK je članica Eurochambresa od 2000. godine.
Izvor: Eurochambres