Vrijeme održavanja: 23.11.2020. - 27.11.2020.

Objavljeno: 30. 10. 2020. , Ažurirano: 01. 11. 2020.

Najveće godišnje okupljanje profesionalaca iz područja ljudskih resursa u jadranskoj regiji, druga konferencija HR Week će se održati od 23. do 27. studenoga kao virtualni događaj na webu hrweek.rs. HR Week je petodnevni događaj posvećen relevantnim i aktualnim temama u području HR-a.

Tema ovogodišnjeg događaja je HR DNA: Identity Crisis sa tematskim danima: Strategic HR | People-Centric HR | Innovative HR | HR Development | C-Level Day, u okviru kojih će sudionici imati priliku čuti više od 150 stručnjaka za HR iz 20 zemalja. Među njima je i Marina Cvirn Jurčec, viša stručna savjetnica za HR Hrvatske gospodarske komore, pokrovitelja HR Weeka. Cvirn Jurčec će sudjelovati na jednom od panela – State support for professional HR // Strategic HR Day, koji će se održati 23. studenoga u  14:50.

Pridružite nam se na HR Weeku u potrazi za odgovorima na pitanja koja se odnose na strateški HR, posljedice koronakrize na položaj HR-a, kao i sistemski razvoj HR-ova kao pojedinaca.

HR Week organizira HR World, zajednica HR profesionalaca jadranske regije, koja predstavlja inovativni koncept za jačanje HR struke kroz dijeljenje znanja i povezivanje različitih zainteresiranih strana. Cilj organizacije je transformacija HR funkcije iz nekadašnje kadrovske u suvremenu, inovativniju i humaniju poslovnu funkciju sa strateškim utjecajem.