Vrijeme održavanja: 18.10.2017. - 20.10.2017.

Pozivamo vas da sudjelujete u hrvatskom gospodarskom izaslanstvu koje će posjetiti Rusku Federaciju u sklopu službenog posjeta predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović. Za vrijeme posjeta, koji je planiran sredinom listopada, planirano je održavanje

Objavljeno: 05. 09. 2017. , Ažurirano: 19. 10. 2017.

Hrvatska gospodarska komora organizira posjet hrvatskoga gospodarskog izaslanstva Ruskoj Federaciji u sklopu službenog posjeta predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Posjet je načelno planiran od 18. do 20. listopada 2017. godine, a preliminarnim programom posjeta planirano je održavanje Rusko-hrvatskog gospodarskog foruma u suorganizaciji Hrvatske gospodarske komore i Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije.

U sklopu foruma održat će se prezentacije o uvjetima poslovanja na tržištima Rusije i Hrvatske s prikazom aktualnih trendova tržišta te bilateralni B2B sastanci hrvatskih i ruskih gospodarstvenika. 

Pozivamo vas da sudjelujete u hrvatskom gospodarskom izaslanstvu za Rusku Federaciju, koji je planiran na najvišoj državnoj razini, a svoj interes potvrdite popunjavanjem online prijave u nastavku teksta do 15. rujna 2017. godine.

Točan datum odlaska i povratka te program posjeta bit će objavljen čim se usuglase predsjednički protokoli.

Za dodatne upite kontakt-osoba je viša stručna savjetnica u HGK Suzana Knežević, tel.: 01/4561-508, e-mail: sknezevic@hgk.hr.