Vrijeme održavanja: 30.05.2018. - 01.06.2018.

Objavljeno: 25. 04. 2018. , Ažurirano: 08. 05. 2018.

Pozivamo vas na Francusko-balkanski poslovni forum koji će se održavati od 30. svibnja do 1. lipnja u hotelu Metropol Palace, u Beogradu.

S obzirom na to da je HGK nedavno otvorio svoje Predstavništvo u Republici Srbiji, ovaj je forum jedinstvena prilika hrvatskim tvrtkama za stvaranje partnerstva, učinkovito stvaranje novih poslova i mreža s više od 30 francuskih tvrtki koje će u Beogradu predstaviti svoje proizvode te znanje i iskustvo (know-how).

Uz francuske tvrtke iz sektora poljoprivredne i automobilske industrije, energetike, infrastrukture, IT-ja i turizma, na Forumu će sudjelovati i tvrtke iz republike Srbije te iz regije (Albanija, BiH, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Grčka, Kosovo, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Rumunjska, Slovenija i Mađarska).

U okviru Foruma bit će organizirani B2B sastanci s potencijalnim partnerima iz Francuske i iz regije, a sudjelovanje bez kotizacije moguće je za sve zainteresirane tvrtke iz regije.

Za više informacija javite se u Predstavništvo HGK u Republici Srbiji (tel.: +381 11 2028 036; e-mail pmijakic@hgk.hr) ili posjetite mrežne stranice Foruma

Za sudjelovanje na forumu prijavite se online prijavnicom u nastavku.