Predstavnici tvrtke Zelena gradnja j. d. o. o. u Komori Zagreb

HGK / Silvija Czeisberger, Zdravko Čizmar(lijevo), Veljko Milisavljević i Andrijana Jukić (desno)

Silvija Czeisberger i Zdravko Čizmar, djelatnici HGK, sastali su se 4. rujna u HGK Komori Zagreb s direktorima tvrtke Zelena gradnja Veljkom Milisavljevićem i Andrijanom Jukić te im predstavili aktivnosti i usluge koje Hrvatska gospodarska komora nudi svojim članicama.

Kao dio predstavljanja usluga HGK, naglasak je bio na novijim uslugama, poput usluge Poduzetnik-izvoznik, Tenderi.hr, porezno savjetovanje, Katalog hrvatskih proizvoda, vaučera za pročišćene tekstove zakona, a predstavljene su i brojne mogućnosti poslovnog usavršavanja za članice. Predstavnici tvrtke naglasili su svoj interes za nastup odnosno širenje arhitektonskih usluga na tržištima posebice Austrije, Njemačke i Švicarske.

Tvrtka Zelena gradnja je mala tvrtka koja se bavi arhitektonskim djelatnostima. Tvrtka prati trendove na tržištu zelene gradnje, održivih izvora energije i energetske učinkovitosti i time aktivno sudjeluje u izgradnji zelenog tržišta gradnje radi objedinjenja arhitektonskih usluga i proizvoda povezanih s ekološki održivom gradnjom.

Kontakti