Vrijeme održavanja: 31.01.2019.

Objavljeno: 01. 02. 2019. , Ažurirano: 11. 02. 2019.

Predstavnice ŽK Split Ana Marija Puzić i Frankica Rajič posjetile su 31. siječnja tvrtku KGS – Klimatizacija, grijanje, solar d.o.o. u Solinu te su se u razgovoru s njezinim direktorom Jurislavom Ursićem upoznale s aktualnostima u poslovanju tvrtke.

Tvrtka KGS osnovana je 1989. godine u Splitu, a 2005. godine njezino je sjedište preseljeno u novoizgrađenu zgradu u Solinu.

Tvrtka se bavi izvođenjem svih strojarskih instalacija (vodovodna i kanalizacijska instalacija, klimatizacija, ventilacija, centralno grijanje, plinske instalacije te solarni sustavi) na javnim objektima i u poslovnim prostorima. Postala je renomirani brend u svojoj djelatnosti zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, stručnom kadru te primjeni najsuvremenijih strojeva, tehnika rada i najkvalitetnijih materijala za izradu ventilacijske i klimatizacijske opreme.

Trenutno je u tvrtki zaposleno 20 djelatnika koji se kontinuirano usavršavaju/obrazuju i stječu nove poslovne vještine.

Predstavnice ŽK Split predstavile su aktivnosti i usluge HGK s posebnim osvrtom na novi projekt Digitalna komora te na njegovu prvu e-uslugu Gospodarsku mrežu.

Svoje veliko iskustvo direktor Ursić primjenjuje i kao zamjenik predsjednika Strukovne grupacije za obnovljive izvore energije i energetsku učinkovitost ŽK Split, u čijem radu aktivno sudjeluje. U razgovoru s direktorom istaknuto je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, a dogovorene su i buduće aktivnosti koje će se provoditi u radu strukovnih grupacija te ostalim projektima i uslugama HGK.