ŽK Pula: Predstavljanje natječaja Kompetentnost i razvoj MSP-a

Vrijeme održavanja: 05.09.2016.
Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava, s rokom do 31. prosinca, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Županijska komora Pula i Odjel za EU Sektora za međunarodne poslove HGK organiziraju u ponedjeljak, 5. rujna, u 11 sati u ŽK Pula, predstavljanje natječaja Kompetentnost i razvoj MSP-a.

Riječ je o natječaju koji je objavljen kao nastavak prethodno zatvorenih natječaja Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP, a cilj mu je ojačati konkurentnost malih i srednjih poduzetnika, stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, male i srednje tvrtke. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300 tisuća kuna, dok ukupna državna potpora ne može prijeći prag od 30 milijuna kuna.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava s rokom od 1. lipnja do 31. prosinca, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 867.000.000 kuna.

Potvrda sudjelovanja dostavlja se na e-adresu mpercan@hgk.hr.

 

Kontakti

  • Željko Cetina Stručni suradnik Tel: +385 52 378 125 Email: zcetina@hgk.hr