Vrijeme održavanja: 24.11.2016.

U Županijskoj komori Osijek će 24. studenoga u 10 sati biti održana prezentacija Modela Ekupi tržnica – Marketplace i mogućnost plasiranja hrvatskih poljoprivrednih proizvoda na hrvatsko tržište putem Interneta.  

Kod izrade i uspostave ove platforme razmišljalo se o malim hrvatskim proizvođačima koji nemaju ni financijske ni logističke mogućnosti prezentirati niti prodavati vlastite proizvode na cijelom području Hrvatske, ali i o kupcima koji imaju prebivalište ili boravište na prometno teže dostupnim dijelovima Hrvatske pa ne mogu dobaviti proizvode koje bi željeli kupiti.

Platforma Ekupi tržnica - Marketplace prodajni je kanal za sve poslovne subjekte i proizvođače s cijelog područja Hrvatske. Radi se o uređenom sustavu uz minimalne troškove, na već pripremljenom gotovom modelu koji pruža sigurnost, samostalnost, različite mogućnosti plaćanja, unaprijed organiziranu dostavu, jednostavnost programske podrške i ostale usluge.

Cilj Ekupi Internet stranice je ponuditi asortiman proizvoda hrane, pića i turističkih usluga sa svih područja Hrvatske za kojima postoji velika potražnja, ali koji teško dolaze do svojih krajnjih kupaca.

Prezentaciju će održati predstavnici tvrtke  Ekupi d.o.o. iz Zagreba.

Kontak osoba za više informacija u ŽK Osijek je Ernest Nad, tel: 031/223-893, e-pošta: enad@hgk.hr.