Vrijeme održavanja: 18.05.2017.

Objavljeno: 15. 04. 2017. , Ažurirano: 15. 05. 2017.

U sklopu projekta Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal, održat će se u četvrtak, 18. svibnja s početkom u 9 sati u Županijskoj komori Split radionica Kreativne tehnike i inovacijski procesi.

Radionica je, kao i projekt u cjelini, namijenjena ženama poduzetnicama, a cilj joj je poučiti polaznice kreativnosti kroz mnogobrojne uspješne primjere iz prošlosti, ali i sadašnjosti. Polazeći od definicija i vrsta inovacija na radionici će se proći kroz proces nastanka ideje, razlikovanja inovacija od ostalih ideja, propitivat će se kako uopće doći do ideje i probuditi inovatora u sebi.

Predavač je Tomislav Buljubašić iz Osijeka (https://7innovation.net). Predviđeno vrijeme trajanja radionice je od 9 do 15 sati.

Prijave se vrše popunjavanjem online prijavnice koja se nalazi u nastavku, i označavanjem  navedene radionice. Zbog ograničenog broja mjesta (do 20), potrebno se prijaviti što prije.

U pratećim dokumentima su informacija o radionici i reference predavača.

Ova radionica jedna je u nizu aktivnosti u sklopu projekta Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal, koji se tijekom svibnja provodi u Splitu i Makarskoj. Nositelj projekta je splitski ogranak Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, a ŽK Split je partner i suprovoditelj. Potporu projektu dali su i Splitsko-dalmatinska županija i HBOR.

Za više informacija o radionici, kao i projektu, kontakt-osobe u ŽK Split su Suzana Prkić Jurić – 021/321-124 i Adriana Radić Brzović – 021/321-123.