Predavanje u ŽK Osijek: Kako poslovati u Austriji - OTKAZANO

pixabay
Vrijeme održavanja: 15.09.2017.   /   Rok prijave: 14.09.2017.

HGK – Županijska komora Osijek, u suradnji s Hrvatsko-austrijskom trgovinskom komorom i Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije, organizira predavanje Kako poslovati u Austriji / Pružanje usluga i upućivanje radnika na privremeni rad u Austriju. Predavanje će u petak 15. rujna u 11 sati u ŽK Osijek, Europske avenije 13, održati stručnjaci iz odvjetničkog ureda Grilc-Vouk-Škof iz austrijskog Graza.

Hrvatska je 2013. godine postala 28. članicom Europske Unije te su se time otvorile nove mogućnosti za hrvatske poduzetnike na području pružanja usluga u Austriji. Iako su još uvijek za područje Austrije na snazi prijelazne odredbe za državljane RH, postoje mogućnosti za uspješno upućivanje radnika na privremeni rad u Austriju.

Predavanje je namijenjeno poduzetnicima koji posluju ili bi željeli poslovati na području Austrije. Na predavanju će biti predstavljen zakonodavni okvir te uvjeti za pružanje usluga na području Austrije (prijevoznici, elektrotehničari, plinski i sanitarni tehničari, staklari, itd.)

U pratećim dokumentima je program predavanja.

Svoje sudjelovanje na radionici molimo da potvrdite online prijavom do 14. rujna.

Kontakti

  • Ivana Erak Viša stručna suradnica Tel: +385 31 223 852 Email: ierak@hgk.hr
  • Snježana Babić Viša stručna suradnica Tel: +385 31 223 880 Email: sbabic@hgk.hr