Predavanje profesora Itoha o sporazumu o gospodarskom partnerstvu EU i Japana, globalnim gospodarskim trendovima i japanskom gospodarstvu


Objavljeno: 11. 10. 2017. , Ažurirano: 23. 10. 2017.


U suradnji s Veleposlanstvom Japana u Republici Hrvatskoj te Predstavništvom Europske Komisije u Hrvatskoj 23. listopada u 10 sati u središnjici Hrvatske gospodarske komore održat će se predavanje uvaženog profesora Motoshige Itoha o sporazumu o gospodarskom partnerstvu EU i Japana, globalnim gospodarskim trendovima i japanskom gospodarstvu.

Motoshige Itoh, profesor emeritus na Sveučilištu u Tokiju te profesor međunarodnih društvenih znanosti na Sveučilištu Gakushuin, a u svojoj je bogatoj i uspješnoj karijeri obnašao i dužnost dekana Ekonomskog fakulteta u Tokiju, gdje je svojedobno i predavao ekonomiju. Aktivni je član Vijeća za ekonomsku i fiskalnu politiku koje savjetuje premijera Japana gospodina Shinzo Abea.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na predavanju, ljubazno molimo da popunite prijavni obrazac. Predavanje je besplatno i održat će se na engleskom jeziku.

Preliminarni program događanja možete preuzeti u pratećim dokumentima u izborniku s lijeve strane ekrana.

Prijave se zaprimaju do 20. listopada ili do popunjenja kapaciteta dvorane.