Autor: www.pixabay.com

Predavanja o digitalnim tehnologijama na sajmu Promohotel


Objavljeno: 21. 02. 2022. , Ažurirano: 28. 02. 2022.


Strukovna grupa ICT Istre, koja djeluje u HGK - Županijskoj komori Pula, organizira besplatna predavanja o digitalnim tehnologijama koja će se održati u petak, 4. ožujka, od 11 do 12:30 sati, u Poreču, u sklopu sajma Promohotel.

U sklopu programa stručnih događanja sajma, Davor Brenko iz pulske tvrtke Istra Tech d.o.o. govorit će o Digitalnim tehnologijama u hotelijerstvu nekad danas sutra. Dean Verbanac iz tvrtke Inter Soft Technologies d.o.o. iz Pule predstavit će Smart Hotel kao odgovor na izazove pandemije.

Na predavanjima će biti riječi o aktualnim digitalnim tehnologijima  tehnologijama za privlačenje gostiju, prodaju smještajnih kapaciteta, prihvat gostiju, upravljanje hranom i pićem. Također, bit će riječi o upravljanju, financiranju, planiranju i analizi poslovanja poduzeća, te u konačnici unaprjeđenju poslovanja putem povratnih informacija gostiju. Pritom će se prikazati benefiti takvih tehnologija i primjeri digitalne transformacije hotela u Hrvatskoj i inozemstvu. 

Na predavanja se možete prijaviti ispunjavanjem online obrasca u nastavku teksta, najkasnije do četvrtka, 3. ožujka.

Za ulaz na sajam potrebno je imati EU COVID potvrdu, odnosno omogućit će se testiranje. Za besplatan ulaz na sajam potrebno se dodatno registrirati na poveznici OVDJE