U Vinkovcima održana šesta regionalna konferencija gospodarstvenika Sinergija kao ključ oporavka

HGK
6. Regionalna konferencija gospodarstvenika-sudionici panel rasprave
Vrijeme održavanja: 12.06.2017.   /   Rok prijave: 11.06.2017.
Konferencija koja promiče uspješnost gospodarstvenika i radi na umrežavanju javnog i poduzetničkog sektora, obrazovanja i znanosti, uz primjere dobre prakse kod nas i iz zemalja u regiji, te promiče razmjenu iskustava i znanja o aktualnim temama, uz panel-raspravu i izvrsne predavače

U organizaciji tvrtke Lotusmedia d. o. o., u suorganizaciji Hrvatske gospodarske komore i razvojne agencije HRAST, u hotelu Slavonija u Vinkovcima, 12. lipnja, održana je šesta regionalna konferencija gospodarstvenika Sinergija kao ključ oporavka. Nazočne su u ime organizatora pozdravili Mara Majstorović, direktorica Lotusmedia d. o. o, Vinka Ivanković, predsjednica Županijske komore Vukovar i Ilija Cota, direktor razvojne agencije HRAST, a konferenciju je otvorila Gabrijela Žalac, izaslanica Predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

U sklopu konferencije održalo se nekoliko panel-rasprava na kojima su, uz ministricu Žalac, sudjelovali Ana Mandac, pomoćnica ministrice gospodarstva, poduzetništva i obrta, Tomislav Radoš, potpredsjednik HGK za industriju i IT, energetiku i zaštitu okoliša te Ivan Sarić, pravni savjetnik HUP-a, predstavnici lokalnih razvojnih agencija te poduzetnici koji su predstavili vlastita iskustva i primjere dobre prakse.