Vrijeme održavanja: 29.11.2016. - 02.12.2016.

Objavljeno: 07. 09. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

HGK najavljuje organizaciju posjeta Azerbajdžanu i izlaganje na nacionalnom štandu na sajmu Bakutel, od 29. studenoga do 2. prosinca ove godine. Bez obzira na pad cijena nafte i plina, i dalje se u Azerbajdžanu mnogo ulaže u razvoj telekomunikacijske infrastrukture i usluga te se nudi prilika hrvatskim tvrtkama za sklapanje posla.

Nastavljamo tradiciju šestim uzastopnim posjetom Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, i najvećem informatičkom sajmu kaspijske regije. Zemlje u doticaju s Kaspijskim jezerom bogate su prirodnim resursima i prihode ulažu u nagli razvoj telekomunikacijske infrastrukture i napredne tehnologije. Zanimljive su sve vrste mobilnih aplikacija te rješenja za energetiku, telekomunikacije, zdravstvo, bankarstvo, poljoprivredu i javnu upravu. U planu su i B2B razgovori s lokalnim partnerima u suradnji s Privremenim uredom RH u Azerbajdžanu.

Više o sajmu možete saznati na adresi www.bakutel.az.

Ponovno nam je Ministarstvo komunikacija i visokih tehnologija Azerbajdžana na raspolaganju za pomoć pri organizaciji B2B razgovora te nam subvencionira prostor na sajmu. Ako vas zanima nastup na sajmu Bakutel, molimo da se javite do 22. rujna. Točni uvjeti sudjelovanja ovise o konačnom broju izlagača, ali predviđena cijena sudjelovanja ne prelazi €1.000. U to je uključen prostor na štandu, prijava u katalog sajma te organizacija B2B razgovora.