Pozivamo poduzetnike na predstavljanje aktivnosti koje provodi Europska banka za obnovu i razvoj


Objavljeno: 02. 04. 2019. , Ažurirano: 02. 04. 2019.


Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Osijek, u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), organizira predstavljanje aktivnosti koje ova banka provodi u Republici Hrvatskoj. Prezentacija namijenjena poduzetnicima održat će se u četvrtak, 18. travnja, u 11 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Europska banka za obnovu i razvoj međunarodna je financijska institucija osnovana da potpomogne proces tranzicije država istočne i srednje Europe. U Strategiji za Republiku Hrvatsku, EBRD identificira prioritete za poduzetnike, poput potpore konkurentnosti privatnog sektora poticanjem inovacija, poslovnih i resursnih učinkovitosti, poboljšanja poslovne klime i ekonomske uključenosti, ulaganja u vlasničke udjele i druge financijske proizvode te programe tehničke pomoći koje EBRD pruža malim i srednjim poduzećima, a uključuju čitav niz savjetodavnih aktivnosti prilagođenih potrebama poduzetnika.

Prezentacija je besplatna, a zainteresirani svoje sudjelovanje mogu potvrditi online prijavnicom u nastavku ovog teksta najkasnije do 16. travnja.