Objavljeno: 21. 02. 2018. , Ažurirano: 22. 02. 2018.


Sedmi međunarodni sajam turizma PLACE2GO održat će se od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb. Riječ je o najvećem sajmu turizma u Hrvatskoj, a na posljednjem je sudjelovalo više od 180 izlagača iz 19 zemalja te ga je posjetilo više od 15.000 posjetitelja iz Hrvatske i regije.

B2B prvi dan sajma namijenjen je poslovnim subjektima (za ulaz su potrebne akreditacije) koji će novom i poboljšanom aplikacijom moći ugovoriti sastanke u nekoliko smjerova: B2B posjetitelji – izlagači, izlagači – izlagači, posjetitelji – sudionici workshopa te izlagači – sudionici workshopa.

Subota i nedjelja su dani namijenjeni građanstvu i ulaz na sajam je besplatan za sve. Posjetitelje očekuje i bogat program: poznati putopisci i blogeri, predstavljanje putopisne literature i knjiga, atraktivne nagradne igre i natječaji te još niz iznenađenja.

Za članice HGK – hotele i turističke agencije, osigurani su povoljniji uvjeti sudjelovanja. Za izložbeni prostor od četiri četvorna metra članice HGK dobivaju popust od 20 posto i plaćaju štand 2432 kune + PDV (regularna cijena iznosi 3040 kuna + PDV). Također, svi koji se odluče za veće štandove, dobivaju 20 posto popusta na neto cijenu štanda.

U cijenu je uključena struja, rasvjeta, tepih, naslovna ploča, wifi te uvrštenje u službeni katalog sajma, na web sajma te u sajamsku aplikaciju kojom se omogućuje dogovaranje poslovnih sastanaka sa svim poslovnim posjetiteljima koji će posjetiti B2B dan.

Za ostvarivanje popusta potrebno je poslati iskaz interesa na e-mail adresu reservations@place2go.org te u predmet e-maila obavezno upisati kôd PLACE2GO4HGK.

Više informacija možete pronaći na http://place2go.org/.

Izvor: Wikimedia
Autor: Mister No