Vrijeme održavanja: 10.06.2019.

U Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Draškovićeva 45, I. kat, u ponedjeljak10. lipnja, u 10 sati, održat će se susret predstavnika hrvatske industrije i finske tvrtke Patria. Naime, Patria je na hrvatskom tržištu prisutna deset godina kao dio offset programa te će na sastanku predstaviti svoje poslovanje i mogućnost daljnje suradnje s hrvatskim tvrtkama.

Događaj će se održati u dva dijela: u prvom dijelu koji će započeti u 10 sati, nakon uvodnog izlaganja tvrtke Patria, hrvatske tvrtke iz područja brodogradnje moći će predstaviti svoje proizvode, razmijeniti kontakte te iskazati interes za suradnju. Preporuka je Patrije da sve zainteresirane strane u brodograđevnoj industriji pripreme pregled nedavno odrađenih poslova i certifikate, a poželjna je i mogućnost montaže hrvatskih tvrtki u Finskoj. Drugi dio izlaganja, koji će započeti u 13 sati, odnosit će se na mogućnost suradnje ostalih zainteresiranih tvrtki i grana industrije s Patrijom. Sve zainteresirane tvrtke trebale bi pripremiti:

  • kratku informativnu prezentaciju (maksimalno deset minuta)
  • izvozne reference i analizu izvonih mogućnosti
  • promidžbene materijale na engleskom jeziku i u elektroničkom obliku
  • informaciju o specifičnim interesnim područjima
  • očekivanja Patrije.

Službeni jezik je engleski.

Za sve zainteresirane tvrtke bit će osiguran prostor na kojem će se moći izložiti reklamni materijali.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na ovom događanju, ljubazno molimo da ispunite obrazac u nastavku do petka, 23. svibnja, u 15 sati.  Pitanja možete uputiti na e-mail sdzapo@hgk.hr ili industrija@hgk.hr.