Vrijeme održavanja: 05.10.2017.

Objavljeno: 26. 09. 2017. , Ažurirano: 26. 09. 2017.

Ured pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, u suradnji s HGK – Županijskom komorom Otočac, organizira stručni skup Zapošljavanje i rad osoba s invaliditetom – prilika, a ne namet u četvrtak, 5. listopada u Hotelu Zvonimir u Otočcu (ul. Kralja Zvonimira 28), od 11 do 12.30.

S obzirom na to da je zakonodavac propisao obavezu kvotnog zapošljavanja osoba s invaliditetom kako bi potaknuo njihovo zapošljavanje, na skupu će se raspravljati o izazovima i mogućnostima u zapošljavanju i radu osoba s invaliditetom iz pozicije poslodavaca i osoba s invaliditetom, zatim o tome zašto je važno zapošljavati osobe s invaliditetom radi podizanja konkurentnosti, o problemima pri zapošljavanju i radu osoba s invaliditetom i kako ih prevladati, koji poticaji su osigurani i kako ih ostvariti, koje su mogućnosti za radnike kod kojih dođe do smanjenja radnih sposobnosti te kako ispuniti kvotu, dobiti novčanu nagradu i što su to zamjenske kvote.

Poziv sa detaljnijim informacijama i Program stručnog skupa nalaze se u pratećim dokumentima.

Budući da je broj sudionika ograničen, molimo Vas da nas obavijestite o svojoj namjeri sudjelovanja najkasnije do 3. listopada 2017. (utorak). Potvrdu sudjelovanja molimo javiti na tel.: 053/ 771-001 ili e-mail: lgrcevic@hgk.hr.