Poziv na radionicu Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama


Objavljeno: 19. 10. 2017. , Ažurirano: 08. 11. 2017.


Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike u utorak, 7. studenoga, u 12 sati u prostorijama HGK – Županijske komore Požega, na adresi Vukovarska 6, održava radionicu Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama o sudjelovanju na natječaju Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Besplatna radionica namijenjena je potencijalnim prijaviteljima (proizvodna poduzeća osim prehrambene industrije), zainteresiranim projektantima, savjetnicima za pripremu prijave, mogućim proizvođačima opreme i ostalima koji pronalaze svoj interes u sudjelovanju. Ministarstvo zaštite okoliša i energetike raspisalo je 10. listopada poziv za podnošenje ponuda na natječaj Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama. Natječaj je dostupan na poveznici.

Dodatne informacije o radionici možete dobiti na tel.: 034/273-260 ili na e-mail: mdumancic@hgk.hr.

Molimo zainteresirane da se za radionicu što prije prijave online prijavnicom u nastavku teksta najkasnije do 6. studenoga.