Vrijeme održavanja: 08.07.2020.

Objavljeno: 26. 06. 2020. , Ažurirano: 06. 07. 2020.

Otkazano do daljnjega.

Pozivamo sve gospodarstvenike Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije da se prijave na Infodan poslovnog Programa Business Development and Innovation Croatia, koji će se održati u srijedu, 8. srpnja, u Županijskoj komori Slavonski Brod, na adresi Matije Mesića 9, u organizaciji Innovation Norway u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Infodan se organizira nakon online konferencije za poslovni Program Business Development and Innovation Croatia radi pružanja dodatnih praktičnih informacija i odgovora gospodarstvenicima o natječaju Programa, postupku, obrascima i pratećim dokumentima prijave za bespovratna sredstva za projekte iz područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation i Blue Growth), koja su glavni fokus Programa.

Poslovni program financira se iz norveške darovnice i dio je financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Norveške darovnice (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014. – 2021.

Događanje je namijenjeno malim i srednjim poduzećima te velikim tvrtkama (koje nemaju više od 25 posto državnog vlasništva), zainteresiranima za prijavu na natječaj poslovnog programa radi realizacije projekata koji trebaju zadovoljiti sljedeće uvjete razvoja:

- biti inovativne tehnologije/rješenja/proizvodi/usluge (novo na tržištu) i/ili
- uključivati primjenu inovativnih tehnologija/rješenja/proizvoda unutar tvrtke (novo za tvrtku).

Skup će se održati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i broj sudionika je ograničen te će potvrda o sudjelovanju prijavljenima biti naknadno dostavljena. Radni je jezik engleski.

Molimo zainteresirane gospodarstvenike da se prijave putem obrasca u nastavku, najkasnije do ponedjeljka, 6. srpnja 2020. godine.

Za detaljnije informacije o sudjelovanju možete se u HGK obratiti Ivanu Škariću (tel.: 01/ 207 80 38, e-mail: iskaric@hgk.hr).

Dodatne informacije o Programu, upute za prijave poduzetnika na natječaj i prijavni obrasci nalaze se na mrežnoj stranici projekata: www.innovasjonnorge.no/Croatiainnovation, a službeni kontakt za sve upite putem e-maila: CRO.innovation@innovationnorway.no.

Norway grants.pngInnovation Norway.png