Poziv na poslovnu akademiju upravljanja idejama i inovacijama Culture4Innovation


Objavljeno: 10. 09. 2019. , Ažurirano: 11. 09. 2019.


Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s tvrtkom Cambridge Innovative System Solutions, Ltd, organizira dvodnevnu akademiju za tridesetak polaznika na kojoj će se moći naučiti kako strateški pozicionirati inoviranje u organizaciji te se upoznati s trendovima i alatima u upravljanju idejama i inovacijama.

Razvoj kulture inoviranja važan je za razvoj konkurentnosti, opstanak i rast na tržištu. Inovativnost je ključ uspjeha jedne organizacije, a kako stvoriti adekvatnu kulturu koja podupire inoviranje u koje su uključeni svi zaposlenici i eko-sustav, predstavlja važan izazov.

Kako povećati konkurentnost razvojem kulture inoviranja? Kako motivirati radnike da se uključe u davanje i zajednički razvoj ideja? Zašto primjena design thinkinga može pojednostaviti i ubrzati procese inoviranja? Može li koncept otvorenih inovacija donijeti upravo ono što je potrebno? Kakve veze ima gejmifikacija s inoviranjem i motivacijom?

Odgovore na ova i druga pitanja saznajte na dvodnevnoj Akademiji Culture4Innovation. Istražite kako ubrzati razvoj inovativne kulture, naučite osnovne pristupe za drastično povećanje angažiranosti i motivacije u razvoju novih ideja, upoznajte se s različitim alatima te odaberite one koji najbolje odgovaraju vašoj organizaciji. Na kraju akademije bit ćete sposobni izraditi roadmap za izgradnju modernog i učinkovitog sustava upravljanja idejama i inovacijama u svojoj organizaciji.

Akademija Culture4Innovation održat će se 19. i 20. rujna od 9 do 14 sati u Zagrebu, HGK, Draškovićeva 45, a prijave su moguće već danas. Broj mjesta je ograničen pa osigurate svoje mjesto na vrijeme!

Dodatan benefit ove akademije je i dodjela certificiranih potvrda o sudjelovanju, koju su proveli tvrtka Cambridge Innovative System Solutions, Ltd. (Culture4Innovation) i HGK, a kojima se polaznicima potvrđuje sposobnost provođenja promjena prema metodi Culture4Innovation. Svi prijavljeni kandidati dobivaju potvrde, a njihove organizacije vaučer za dva sata konzultacija prema metodi Culture4Innovation te osnovne preporuke za daljnji razvoj.

Voditelji radionice su Emir Džanić i Snježana Šlabek, iskusni stručnjaci iz područja kulture organizacijskog inoviranja, kao i autori nagrađivane metode razvoja inovativne kulture Culture4Innovation.

Sudjelovanje na akademiji je besplatno, ali s obzirom na to da je broj mjesta ograničen, molimo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme.  Prijavni obrazac nalazi se u nastavku (molimo koristiti bilo koji web preglednik osim Internet Explorera).