Poslovni susret s kineskim tvrtkama u Zagrebu, prijave do 6. lipnja


Objavljeno: 16. 05. 2019. , Ažurirano: 05. 06. 2019.


Pozivamo vas na China High-Tech Fair 2019,  koji će se održati u utorak, 11. lipnja, u Hotelu International u Zagrebu.  Organizatori su Hrvatska gospodarska komora i Shenzhen Convention & Exhibition Center Management Company Ltd., uz potporu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. 

 

U sklopu susreta, u jutarnjim satima održat će se plenarni dio, a nakon ručka B2B razgovori između hrvatskih i kineskih tvrtki. U prilogu možete naći prijedlog dnevnog reda događaja i popis kineskih tvrtki.

 

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u B2B razgovorima s potencijalnim partnerima iz Kine, ispunite obrazac u nastavku. Možete izabrati više sugovornika za razgovor. Svaka prijava vrijedi za jednu osobu, odnosno za jedan raspored B2B razgovora. Ako želite paralelno održavati razgovore s različitim kineskim sugovornicima, možete ispuniti novu prijavu za svaku dodatnu osobu iz svoje tvrtke.

 

Prijave su otvorene do 6. lipnja u 16 sati. Jezik događanja je engleski, a sudjelovanje je besplatno.  Konačan raspored razgovora poslat ćemo vam prije početka konferencije.