Poziv na osnivačku sjednicu Sekcije Zajednice ronilačkog turizma


Objavljeno: 13. 02. 2019. , Ažurirano: 21. 02. 2019.


Pozivamo vas na osnivačku sjednicu Sekcije Zajednice ronilačkog turizma koja će se održati u srijedu, 20. veljače, u 13:00 sati u Županijskoj komori Split, na adresi Obala A. Trumbića 4.

Molimo da dolazak potvrdite najkasnije do utorka, 19. veljače u 16 sati, putem online obrasca u nastavku. 

S obzirom da je sjednica osnivačka, pozivamo sve zainteresirane na isticanje kandidatura za funkcije voditelja i zamjenika voditelja. Molimo da nam, također putem online obrasca u nastavku teksta, dostavite kandidaturu najkasnije do utorka, 19. veljače, do 16 sati.

U slučaju da ne možete prisustvovati sjednici, možete opunomoćiti drugu osobu, a punomoć ne treba biti ovjerena kod javnog bilježnika. Napominjemo da je potpisanu i ovjerenu punomoć (prateći dokumenti lijevo) potrebno donijeti na sjednicu kako bi bila pravovaljana.

Na sjednici će, uz izbor vodstva Sekcije, biti predstavljen poslovnik Sekcije Zajednice ronilačkog turizma, te će se govoriti o aktualnoj problematici te planiranim aktivnostima uoči predstojeće sezone. Predstavit će se također novosti u uslugama HGK i Digitalna komora.

U pratećim dokumentima na ovoj stranici možete pronaći:

  • Punomoć za sjednicu (u slučaju da ovlaštena osoba tvrtke ne može sudjelovati te želi opunomoćiti zaposlenika, kolegu ili nekog trećeg),
  • Poslovnik o radu Zajednice ronilačkog turizma HGK koji se odnosi i na Sekciju.

Kontakt-osoba: Sanja Baković; sbakovic@hgk.hr; 021/321-122