Vrijeme održavanja: 21.04.2020. - 24.04.2020.

Objavljeno: 07. 02. 2020. , Ažurirano: 11. 05. 2020.

HGK – Komora Zagreb, u partnerstvu sa Zagrebačkim velesajmom, poziva vas na izlaganje na proljetnim bijenalnim sajmovima BIAM (25. međunarodni sajam alata i alatnih strojeva) i Zavarivanje (28. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite), koji se održavaju od 21. do 24. travnja u Zagrebačkom velesajmu.

Program sajmova uključuje tehnološka dostignuća te novitete i inovacije u području računalno upravljanih alatnih strojeva, robotike i inovativnih informatičkih rješenja, inženjeringa, alata i dijelova, materijala za strojnu obradu, procesne opreme u području zavarivanja te proizvode, sredstva i načine primjene optimalne antikorozivne zaštite. Sajmove prati i raznolik stručan program. Sajmovi su idealna prilika za predstavljanje i promociju novih tehnologija i sustava, tehnika, strojeva i alata, povezivanje ponude i potražnje u industrijskom sektoru te edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje.

Zanimanje poslovnih posjetitelja i izlagača za sudjelovanje na navedenim sajmovima raste iz godine u godinu više od 30 posto. Na prethodnom se izdanju, 2018. godine, predstavilo 325 izlagača iz više od 30 zemalja.

Članice HGK koje su zainteresirane za sudjelovanje na sajmu mogu izlagati po povoljnijim uvjetima ako se prijave do 15. ožujka (potrebno je pri prijavi Zagrebačkom velesajmu istaknuti da se prijavljujete putem HGK).

Sve informacije o sajmu i prijavni obrasci nalaze se na internetskoj stranici Zagrebačkog velesajma.